Nieuws

Cross Media Café Sport en nieuwe media live op ALLsportsradio

ALLsportsradio deed dinsdag 13 mei, in samenwerking met iMMovator, live verslag van het Cross Media Café ‘Sport en nieuwe media’. Tijdens dit vakevent werden de nieuwste ontwikkelingen besproken op het gebied van sportverslaglegging en nieuwe media.


De programmering van de nieuwe sportzender van YPCA stond geheel in het teken staan van het Cross Media Café. ALLsportsradio maakte de gehele middag reportages vanuit Studio 3 op het Media Park waar zo’n 200 media professionals bijeen waren om zich te laten bijpraten. Tussen 14.00 en 17.00 uur werd het Cross Media Café rechtstreeks uitgezonden op ALLsportsradio.

Lars Schotanus van ALLsportsradio: “Wij vonden het super leuk om op deze manier een actieve bijdrage te leveren aan het Cross Media Café en laten met deze live uitzending direct een mooie innovatie in sport en nieuwe media zien, of beter gezegd horen. We hebben hiermee ook direct een radioprimeur te pakken, want volgens mij is dit nog nooit gebeurd op de Nederlandse radio”.

Monique van Dusseldorp van iMMovator en presentatrice van het Cross Media Café: “Het uitzenden van het Cross Media Café op radio is voor iMMovator in ieder geval een primeur. Onze cafés worden al jaren op internet gestreamd maar we waren nog niet eerder op de radio. We vinden het een eer dat ALLsportsradio het café uitzendt en reportages maakt”.

Wil je ook dat ALLsportsradio op jouw sportevenement aanwezig is? Dat kan! 
Bel Lars Schotanus 035-6777280 of mail lars.schotanus@ypca.nlGa terug