Nieuws

Ploegenpresentatie Rabobank wielerploegen live op ALLsportsradio

ALLsportsradio deed op maandag 26 januari a.s. live verslag van de ploegenpresentatie van de Rabobank wielerploegen. Vanaf 12.00 uur ’s middags stond de programmering geheel in het teken van de ploegenpresentatie van het damesteam (o.a. Marianne Vos) en het beloftenteam.

 
De ploegenpresentatie vond plaats in het Gemeentehuis van Emmen. De sportzender van YPCA bracht vanaf 12.00 uur in het dagelijkse sportprogramma ‘ALLsportsradio LIVE!’ live reportages vanuit Emmen en vanaf 14.00 uur werd de gehele ploegenpresentatie rechtstreeks uitgezonden.

De Rabobank is partner van de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) en sponsor van de damesprofploeg Rabo Liv met kopvrouw Marianne Vos, en van de opleidingsploeg Rabo Development Team. Ook ondersteunt de Rabobank het veldrijden en de amateursport. Hieronder vallen de jeugdopleiding, talentherkenning en de sportieve fietsers. Door de betrokkenheid van de lokale Rabobanken is de verbondenheid met de breedtesport groot.

“We zijn de afgelopen maanden al heel actief geweest in wielerland met live verslagen van o.a. het NK baanwielrennen en het NK mountainbike. Mooi natuurlijk dat wij Rabobank en haar ploegen nu ook met ons station dit platform hebben kunnen bieden en ook deze teams de aandacht kunnen geven die ze verdienen”, aldus Lars Schotanus van YPCA.

Wil je ook dat ALLsportsradio op jouw sportevenement aanwezig is? Dat kan! 
Bel Lars Schotanus 035-6777280 of mail lars.schotanus@ypca.nl

Ga terug