Nieuwsoverzicht
Open Studio Dagen
Op zoek naar de beste filelezer van Nederland!
Traffic Radio en Ericsson Broadcast Services hebben de bijna 20.000 bezoekers van de Open Studio Dagen in mediastad Hilversum, letterlijk en figuurlijk een kijkje achter de schermen van Traffic Radio gegeven.


Het gehele weekend werd vanuit Studio 24 op het Media Park live radio gemaakt en gingen we op zoek naar de beste filelezer van Nederland. Bij Traffic Radio konden bezoekers van de Open Studio Dagen, op zaterdag 5 en zondag 6 september, zelf plaats nemen achter de microfoon om ‘live’ op de radio de verkeersinformatie voor te lezen. De beste filelezer van het weekend won uiteindelijk zijn of haar eigen radioprogramma op de verkeerszender.

Ook konden bezoekers zelf hun favoriete ‘Carclassic’ aankondigen, waren er live optredens, gingen BN-ers als sidekick mee presenteren en kon het publiek bij Traffic Radio kennismaken met de nieuwste technieken en alle nieuwe mogelijkheden die Ericsson en internetradio te bieden hebben, zowel in beeld als geluid. Ericsson Broadcast Services verzorgde de mobiele studio en radiotechniek voor Traffic Radio tijdens de Open Studio Dagen.

De uitzendingen van Traffic Radio waren ook het gehele weekend op de website www.openstudiodagen.nl via visual radio live te volgen.

Open Studio Dagen

De Open Studio Dagen in Mediastad Hilversum zijn inmiddels een begrip. De afgelopen jaren namen duizenden bezoekers een kijkje achter de schermen van radio en televisie. Tijdens de Open Studio Dagen vinden veel activiteiten plaats op het Media Park en in de stad. De toegang tot de Open Studio Dagen is gratis.