Nieuws

Nieuw programma DuurzaamBV van start op New Business Radio

New Business Radio is, in samenwerking met DuurzaamBedrijfsleven Media, gestart met het nieuwe programma DuurzaamBV. Dit nieuwe programma over de business case van duurzaam ondernemen en innovatie wordt elke vrijdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur uitgezonden.


In DuurzaamBV worden luisteraars elke week door John van Schagen (o.m. presentator BNR) bijgepraat over het belangrijkste nieuws en alle achtergronden van het duurzaam ondernemen. Elke week is een uitgesproken en vooraanstaand persoon uit het bedrijfsleven te gast. Daarnaast voelt John van Schagen innovaties en start-ups aan de tand. Robert-Jan Knook voorziet de luisteraar elke week van zijn inzichten en duiding bij het nieuws.

DuurzaamBedrijfsleven Media is het grootste onafhankelijke platform over duurzaam ondernemen, innovatie en Cleantech in Nederland. Het mediabedrijf werd in juni 2012 opgericht door Yoeri van Alteren. DuurzaamBedrijfsleven Media heeft als doel om de tastbare voorbeelden en successen van duurzaam ondernemen zichtbaar te maken voor een groot publiek.

Yoeri van Alteren, directeur DuurzaamBedrijfsleven: “Wij geloven in een multimediale aanpak om onze doelgroep het meeste handelingsperspectief te bieden. Online radio en podcasts zijn daarin een belangrijke nieuwe stap. Elke week zendt DuurzaamBV Radio uit op New Business Radio. Daarnaast verspreiden we de uitzending en podcasts via onze eigen kanalen”.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een (eigen) themaprogramma op New Business Radio?
Neem dan nu contact op met Jaco Bal van YPCA / New Business Radio!
Bel 'm op 035-6777280 of mail jaco.bal@ypca.nl

Ga terug