Nieuws

Hieperdepiep, 2 jaar ALLsportsradio!

Zaterdag 30 januari jl. was het alweer 2 jaar geleden dat ALLsportsradio het levenslicht zag. Om 16.00 uur telden we opnieuw af en gingen we precies 2 jaar terug in de tijd om de officiële lancering opnieuw te beleven met de feestelijke openingsuitzending van 30 januari 2014!


Op 30 januari 2014 werd ALLsportsradio, het tweede internetstation van YPCA, op het Hilversumse Media Park feestelijk geopend door een brede vertegenwoordiging van de Nederlandse sportwereld. Dakar coureur Tim Coronel, rolstoel basketballer Marc de Hond, zeezeiler Henk de Velde, tophockeyer Remco van Wijk, voetbaltrainer Aad de Mos, badminton talent Samantha Barning en basketbal international Peter van Paassen verzorgden gezamenlijk de officiële aftrap.

Zij waren samen met andere prominente aanwezigen uit de sportwereld te gast in de eerste feestelijke live uitzending, gepresenteerd door sportjournalist Rick Winkelman. In deze openingsuitzending brachten onder meer de winnaar van de laatste Elfstedentocht Henk Angenent, atlete Ellen van Langen, darter Raymond van Barneveld, olympisch surfkampioen Dorian van Rijsselberghe, top golfer Joost Luiten en snowboardster Nicolien Sauerbreij hun gelukwensen over aan de nieuwe sportzender.

Ga terug