Nieuws

New Business Radio live vanaf ‘Internet Of Things’ congres

Op woensdag 6 april deed New Business Radio live verslag van het Euroforum congres ‘Internet Of Things’. Start-ups, innovators, business managers en ondernemers uit de wereld van Internet Of Things kwamen bij elkaar om kennis en ervaring met elkaar te delen.


De programmering van New Business Radio stond woensdag 6 april geheel in het teken van Internet Of Things. Van 10.00 tot 18.00 uur werd vanuit de Jaarbeurs in Utrecht de gehele dag live radio gemaakt en werd verslag gedaan van het Internet Of Things congres. Met sfeerreportages, studiogasten, topsprekers, trends, noviteiten en live reportages vanaf het congres.

Het is de tweede keer dat New Business Radio een live-verslag verzorgde. Ook tijdens de eerste editie van het Internet Of Things congres, op 29 september 2015 in Amsterdam, deed New Business Radio de gehele dag verslag.|

Internet Of Things
De opkomst van Internet of Things heeft een grote strategische impact voor veel bedrijven in Nederland. Volgens topman Clemmer van chipfabrikant NXP zijn er binnen 5 jaar 40 miljard apparaten met een chip en een internetverbinding. Zonder verder toedoen van mensen zullen apparaten met andere apparaten in verbinding staan! Dit biedt enerzijds  kansen voor ondernemers om nieuwe producten te ontwikkelen, maar zal tegelijkertijd ook een uitdaging zijn voor de huidige businessmodellen van bedrijven.

Aan het woord kwamen onder meer René van Dormolen (Microsoft), Alexander Rinnooy Kan (Big Data Alliance), Wienke Giezeman (The Things Network) en Rami Avidan (Tele2). Daarnaast komen diverse cases uit het bedrijfsleven aan bod.

Meer weten over de mogelijkheden van een live-uitzending op jouw evenement?
Neem contact op met Lars Schotanus van YPCA.
Mail naar lars.schotanus@ypca.nl of bel 'm op 035-6777280.

Ga terug