Nieuws

Vallen, opstaan en weer doorgaan!

Op New Business Radio is Jacqueline Zuidweg gestart met het nieuwe programma 'Vallen, opstaan en weer doorgaan'. Met het nieuwe programma wil Zuidweg graag het onderwerp over financiële problemen bij bedrijven bespreekbaar maken.


In het programma van Jacqueline Zuidweg spreken vier experts over de vier fases van financiële problemen. Van vroeg signalering en bijzonder beheer tot aan wat de gemeente voor je kan betekenen.et programma spreken vier experts over de vier fases van financiële problemen.

Jacqueline Zuidweg is oprichter en directeur van Zuidweg & Partners (schuldhulpverlening voor ondernemend Nederland). Haar missie en dat van het bedrijf Zuidweg & Partners is het opzetten en uitvoeren van kwalitatief hoogwaardige en landelijk beschikbare schuldhulpverlening aan ondernemers en ex-ondernemers. Inmiddels zijn er ruim 30.000 hulpaanvragen behandeld door het hele land.

'Vallen, opstaan en weer doorgaan!' is elke eerste dinsdag van de maand te beluisteren tussen 15.00 - 16.00 uur op New Business Radio.

Ga terug