Nieuws

Job Dijk nieuwe presentator Traffic Radio LIVE!

Job Dijk is gestart als nieuwe presentator op Traffic Radio. Hij is elke file-dag, tussen 17.00 en 18.00 uur, te horen in het programma Traffic Radio LIVE! met een live verslag van de avondspits.


Job Dijk: “Ik vind de avondspits een mooi tijdstip! Het is erg leuk om een programma te maken voor en door mensen onderweg. Ik hoop met het programma meer betrokkenheid en begrip te krijgen van reizigers in de spits”.

Traffic Radio LIVE! is het enige radio programma op de Nederlandse radio waar het echt om de spits draait. Elke file-dag hoor je in Traffic Radio LIVE! een live verslag de avondspits. Met de meest actuele verkeerssituatie, flitsers, OV reisinfo, interviews en reacties en tips van medeweggebruikers. Job Dijk wordt in Traffic Radio LIVE! bijgestaan door Hidde Blommestein en Max Middel. Ook schuiven regelmatig BN-ers aan als sidekick om de luisteraar door de avondspits heen te loodsen.

“Mooi om vanuit onze ‘Radiofabriek’ weer jong radiotalent een kans te geven. We zien nu al regelmatig talenten, die bij ons hun vlieguren hebben gemaakt, opduiken bij de grote landelijke radiostations. Leuk dus!”, aldus Lars Schotanus directeur van YPCA / Traffic Radio.

Job Dijk begon op 16 jarige leeftijd zijn radio carrière bij de lokale zender Midland FM. Hij liep daar dag en nacht rond als technicus en presenteerde daar de afgelopen jaren onder meer  ‘Weekend Magazine’ en zijn eigen programma ‘Als een Dijk’.


Ga terug