Nieuws

Samenwerking sportmerk ERIMA en ALLsportsradio

Het Duitse sportmerk ERIMA is partner geworden van sportzender ALLsportsradio. In het programma ALLsportradio LIVE! werd de samenwerking bekend gemaakt en de overeenkomst tussen beide partijen getekend.


ERIMA en ALLsportsradio gaan als partners een lange termijn samenwerking aan om het merk ERIMA breder te profileren in de sport. Binnen het samenwerkingsverband wordt gezamenlijk opgetrokken rondom sportevents en wordt gezamenlijke content geproduceerd, zoals speciale podcasten waarin alle sporten aan bod komen.

Nick Ensing Content Manager van ALLsportsradio: “ALLsportsradio en ERIMA hebben veel overeenkomsten. We zijn beiden pioniers, ambitieus en richten ons bovendien op ‘alle sporten’. Een mooie match dus”!

“De aandacht die ALLsportsradio geeft aan de breedtesport, past perfect in het plaatje dat ERIMA, als specialist, voor de diverse sporttakken heeft. Het enthousiasme en de inzet waarmee ALLsportsradio de verschillende sporten aandacht geeft, komt bovendien overeen met de visie van ERIMA….Vrijheid, Harmonie en Fun!”, aldus Arian Verrijt, Managing Director ERIMA Teamsport BV.

ERIMA is een authentiek Duits sportmerk met een rijke traditie dat al meer dan honderd jaar op de markt is. De hoofdvestiging bevindt zich in het Zwabische Pfullingen bij Stuttgart. Daarnaast heeft de onderneming vestigingen in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, België en Nederland. Ca. 250 medewerkers zorgen voor de ontwikkeling, productie en verkoop van textiel en hardware die geschikt zijn voor vrijwel alle sporten.

 

Ga terug