Nieuws

Media Jaarcongres 2017 gehele dag live op New Business Radio

Voor het derde achtereenvolgende jaar deed New Business Radio op donderdag 29 juni de gehele dag live verslag van het Media Jaarcongres 2017. Het congres vond plaats in Studio 21 op het Media Park in Hilversum.


De programmering van New Business Radio stond dan ook geheel in het teken van het Media Jaarcongres 2017. Van 9:00 tot 18:00 uur werd, in samenwerking met Promare Communicatie & Media, live radio gemaakt vanaf het event met sfeerreportages, topsprekers, studiogasten, innovaties en live reportages. De radio uitzending was ook de gehele dag in beeld te volgen via visual radio.

”Voor ons (bijna) een thuiswedstrijd en elk jaar een mooie gelegenheid om iedereen kennis te laten maken met de mogelijkheden van internetradio. En, eerlijk is eerlijk, binnen het thema ‘A New World, A New Perspective’, mogen wij als innovatief radiobedrijf natuurlijk niet ontbreken”!, aldus Lars Schotanus van New Business Radio.

Ton van Mil van iMMovator: “We zijn erg blij dat New Business Radio ook dit jaar weer live vanuit Studio 21 de luisteraars liet meegenieten van het Media Jaarcongres programma. We hadden een interessant programma en een mooie line-up van sprekers. We hopen dat het publiek geïnspireerd is geraakt om zelf aan de slag te gaan met innovatieve nieuwe media toepassingen.”

Media Jaarcongres 2017: ‘A New World, A New Perspective’
Het Media Jaarcongres (MJC), dé ontmoetingsplek voor de Nederlandse media-industrie, biedt een dag vol innovatie en inspiratie rondom het thema ‘A New World, A New Perspective’.

De afgelopen 10 jaar is het medialandschap voorgoed veranderd. Het is een nieuwe wereld met nieuwe regels. Alle video is tegenwoordig digitaal, en daarmee zijn er ineens nieuwe mogelijkheden ontstaan. Wat betekent dit alles voor de Nederlandse mediasector? Hoe kan een klein land midden in de internationale ontwikkelingen een levendige en gezonde media industrie behouden? Hoe kunnen Nederlandse media makers en bedrijven ook profiteren van het globale speelveld? En welke ontwikkelingen rond video zitten er nog aan te komen?

Sprekers, onder leiding van dagvoorzitter Rens de Jong, waren onder meer Arno Lubrun (Facebook Benelux), Frank Volmer (STER), Deborah Acosta (New York Times), Jørgen Madsen Lindemann (Modern Times Group) en Arjen Lubach.

Ga terug