Nieuws

Samenwerking Computable en New Business Radio

New Business Radio en ict-vaktitel Computable zijn een samenwerkmg aangeaan rondom het programma Smart Technology. Verschillende experts van Computable komen voortaan aan het woord in het programma dat gepresenteerd wordt door Richard van Tilborg.


Er komen zaken als artificial intelligence, virtual reality en internet of things aan bod, maar ook wordt ingezoomd op innovatieve ontwikkelen in specifieke sectoren, zoals finance en telecom. Tijdens Smart Technology staat nieuwe technologie centraal en wordt gediscussieerd met studiogasten over innovatieve ontwikkelingen op it-vlak en technologisch gebied in het algemeen.

Smart Technology
Smart Technology wordt elke dinsdag uitgezonden van 16.00 tot 17.00 op New Business Radio. De presentatie is in handen van Richard van Tilborg, onder meer partner innovatieve technologieën bij Ordina. In zijn programma gaat Van Tilborg in op de innovatieve wereld van de technologie. Zo wordt er stilgestaan bij welke mogelijkheden er zijn, welke nieuwe toepassingen technologische innovaties bieden en hoe deze ons werk en leven beïnvloeden.

Ga terug