Nieuws

‘MediaMatters’ nieuw op New Business Radio!

New Business Radio is deze week van start gegaan met het nieuwe programma ‘MediaMatters’, over media startups en media innovaties. In de eerste uitzending was onder meer Gerard Timmer (algemeen directeur van BNNVARA) te gast.


Het programma ‘MediaMatters’ wordt elke eerste donderdag van de maand, van 15:00 tot 16:00 uur, uitgezonden op New Business Radio en wordt naderhand ook als podcast beschikbaar gesteld. ‘MediaMatters’ wordt gepresenteerd door Rick van Dijk en Bert Kok.

Bert Kok, Business Manager van MediaMatters: “Heel cool dat we voor New Business Radio een nieuw programma kunnen maken. In ‘MediaMatters’ gaan we volop aandacht besteden aan startups en innovatie in de media, en de nieuwe business die dat oplevert. Dat past heel goed bij New Business Radio.”

MediaMatters is een project van stichting iMMovator. MediaMatters biedt mediabedrijven een uniek platform om kennis te maken met internationale startups en scale-ups met innovatieve oplossingen voor de media. Deze startups zijn op zoek naar partners om te groeien, de mediabedrijven zoeken naar ideeën om hun business verder te helpen. MediaMatters brengt deze twee samen om aan nieuwe producten en diensten te werken of om de bestaande business te verbeteren.

Ga terug