Nieuws

ALLsportsradio experience tijdens Open Studio Dagen 2017!

Dit weekend staan de Open Studio Dagen op met Media Park in Hilversum weer op de agenda! ALLsportsradio is er het gehele weekend live bij en verzorgt een complete sportexperience, waarbij bezoekers het onder meer kunnen opnemen tegen Nederlands beste E-Sporter Koen Weijland van Ajax!


Tijdens de Open Studio Dagen worden de deuren op het Media Park geopend die normaal gesloten blijven voor het publiek. Bezoekers kunnen ervaren hoe radio- en televisieprogramma’s worden gemaakt, decorstukken bewonderen, BN'ers spotten, een interactieve tv-show meemaken en vele optredens bijwonen. 

ALLsportsradio is er het gehele weekend live bij bij met een complete A
LLsportsradio Experience! Bezoekers van de Open Studio Dagen kunnen uiteraard het gehele weekend beleven hoe ALLsportsradio wordt gemaakt, live in de uitzending komen, maar ook actief deelnemen aan sportieve activiteiten. Zo kun je onder meer je eigen raceskills testen in de Ziggo eBattle F1, kennismaken met Floorball, de extra power ervaren van een Giant e-mountainbike, een balletje trappen met ERIMA of virtueel een balletje trappen met Nederlands beste E-Sporter Koen Weijland van Ajax!

Tussen 10.00 en 17.00 uur ben je dit weekend van harte welkom op het Media Park! De toegang van de Open Studio Dagen is gratis! Kijk voor meer info op www.openstudiodagen.nl De live uitzendingen van ALLsportsradio beginnen al vanaf 9.00 uur en zijn ook het gehele weekend in samenwerking met Ericsson Broadcast & Media Services via visual radio te volgen via de website van ALLsportsradio!

De ALLsportsradio Experience tijdens de Open Studio Dagen 2017 zijn powered by Ericsson, HV Partners en Ziggo!

Ga terug