Nieuwsoverzicht
Richard Krajicek
ALLsportsradio dagelijks live vanaf ABN AMRO Open
Sportzender ALLsportsradio deed 12 tot en met 18 februari dagelijks live-verslag vanaf het ABN AMRO Open tennistoernooi in Rotterdam Ahoy.

De uitzendingen van ALLsportsradio LIVE! stonden geheel in het teken van dit grootste indoor tennistoernooi van Europa. Elke dag werden er, van 12:00 tot 13:00 uur, door Robert Denneman en Daan Prins speciale uitzendingen gemaakt van ALLsportsradio LIVE! Ook waren er extra uitzendingen op dit tijdstip tijdens het slotweekend van het toernooi. Met dagelijks interviews, studiogasten en reportages vanuit Ahoy.

Richard Krajicek

Regelmatig schoof ook toernooidirecteur Richard Krajicek aan in de studio met de laatste updates van het toernooi. Eind januari bestond ALLsportsradio precies tien jaar en ontving oud-scheidsrechter Mario van der Ende in een speciale aflevering van zijn programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’ al dit tennisicoon.

Richard Krajicek: “De aanwezigheid van ALLsportsradio is een geweldige toevoeging aan het ABN AMRO Open. Tennisfans kunnen live beleven hoe een radioprogramma tot stand komt en meegenieten van de gesprekken over sport. Ik kijk ernaar uit om dagelijks aan te schuiven.”

ABN AMRO Open

Het ABN AMRO Open beleefde tussen 10 en 18 februari haar 51ste editie. Al meer dan een halve eeuw verwelkomt ABN AMRO de internationale tennistop tijdens het grootste indoor tennistoernooi van Europa. Sinds 1974 hebben talloze tennislegendes hier geschitterd en nog steeds is het toernooi een belangrijk podium voor de huidige en toekomstige wereldtop.