Organisatie

YPCA

YPCA is een mediabedrijf gevestigd op het Media Park in Hilversum. YPCA bedenkt, ontwikkelt, levert en exploiteert media concepten. Dit doet YPCA zowel onder eigen label als in opdracht van klanten.

Het bedrijf werd in 2001 opgericht door Jaco Bal en drs Lars Schotanus. De ervaring en achtergronden van beiden, respectievelijk Telecom (KPN) en Media (Radio 538, TMF), komen samen in YPCA.

De Radiofabriek

Wij maken online radio! Hiermee spelen we in op de versnippering van het medialandschap en de exponentiële stijging van luisteren via internet. In onze ogen is internetradio straks dé standaard! 

We gaan dan ook veel verder dan 'een standaard commercial campagne van 2 weken'. Wij maken content en bieden volop mogelijkheden voor storytelling! Dat doen met wij met niche-radio voor specifieke doelgroepen. Maar ook produceren wij podcasten, verzorgen complete live registraties van beurzen en evenementen en bieden we de mogelijkheid om samen met collega's of relaties zelf radio te maken!

Van compleet radiostation tot specifiek themaprogramma. Van live-reportage tot radioworkshop. Van podcast tot visual radio We maken het graag voor je! 

- Ontwikkeling van radioformats
- Programmaformats
- Interviews
- Studiobezoeken
- Podcast
- Locatie uitzendingen 
- Reportages op locatie
- Productiefaciliteiten
- Studiofaciliteiten
- Vergaderfaciliteiten
- Radioworkshops
- Visual Radio
- Redactie
- PR
- Social Media
- Narrowcasting
- Onderzoek
- Panels
- Voice Respons Systemen 

Meer weten over de mogelijkheden van onze radiofabriek?
Mail naar info@ypca.nl of bel 035 - 6777280!