Nieuws

ALLsportsradio experience tijdens Open Studio Dagen groot succes!

Een recordaantal van bijna 30.000 bezoekers bezocht afgelopen weekend de Open Studio Dagen op het Media Park in Hilversum! ALLsportsradio was er het gehele weekend live bij met een complete sportexperience!


Tijdens de Open Studio Dagen worden deuren op het Hilversumse Media Park geopend die normaal gesloten blijven voor het publiek. Bezoekers krijgen een uniek kijkje achter de schermen en uiteraard wordt er het gehele weekend TV en radio gemaakt.

De programmering van ALLsportsradio stond dit weekend geheel in het teken van de Open Studio Dagen. Dagelijks werd van 10.00 tot 17.00 uur, in samenwerking met Ericsson Broadcast Services, live radio gemaakt, met sfeerverslagen, studiogasten en reportages. De uitzendingen van ALLsportsradio waren ook het gehele weekend via visual radio live te volgen.

Naast een uniek kijkje achter de schermen werden bezoekers bij ALLsportsradio bovendien getrakteerd op een complete sportexperience! Er werden de hele dag clinics en demonstraties gegeven door (top)sporters en sportbonden. Van voetbal tot jeu de boules, van zweefvliegen tot korfbal.

Ga terug