Nieuws

Rick van Velthuysen feestelijk van start op Traffic Radio!

Rick van Velthuysen heeft zijn comeback gemaakt op de Nederlandse radio. De winnaar van de Gouden RadioRing 2014 presenteerde donderdag 1 juni in een feestelijke setting zijn eerste programma op verkeerszender Traffic Radio.


Van Velthuysen is elke filedag tussen 7:00 en 9:00 uur te beluisteren op Traffic Radio. 

"Na mijzelf een fikse periode even offline te hebben gezet, heb ik uiteindelijk dan toch mijn AAN-knop weer weten te vinden. In januari had Traffic Radio al met mij gesproken en enkele maanden later vond ik deze mooie club dan toch een prima plek om in alle rust weer op te starten. Nou ja in alle rust…….verrast was ik wel over de vele positieve reacties op het eerste persbericht, dat ik weer zou beginnen bij Traffic Radio. Blijkbaar is er nog steeds meer dan voldoende relevantie en ook bij de start van mijn programma, deze morgen op Traffic Radio, ben ik tot de conclusie gekomen dat het spotlicht dan toch weer serieus op mij gericht staat. Gekscherend noemde ik mijn hernieuwde start bij de verkeerszender van Nederland “mijn radio-reïntegratieproject”, maar het is mij ondertussen toch duidelijk geworden dat er wel iets meer van mij verwacht wordt. Een gezonde en meer dan plezierige druk, waarmee ik mij de komende tijd iedere werkdag -om 7 uur in de vroege morgen- op de radio zal melden. Ik sta weer helemaal AAN, of nog beter ik ben weer ONLINE”, aldus Rick van Velthuysen.

In deze eerste feestelijke uitzending schoven onder meer oud 538 collega Jente Kater, Carlo Brantsen van CARROS Magazine, ANWB filelezer(es) Heleen de Geest en Wimar Jaeger mediawethouder van Hilversum aan in de studio bij Rick op het Media Park in Hilversum.

Wimar Jaeger: “Radio wordt het meest betrouwbare medium genoemd en blijft in de snel digitaliserende wereld recht overeind. Dat heeft te maken met muziek, met de DJ’s en met de verhalen die zij de ether in slingeren. Traffic Radio is een heel mooi station, dat via internet te beluisteren is en met de wijze waarop zij radio maken voorop lopen. Des te mooier dat een bekende DJ nu via Traffic Radio te beluisteren is. Daarmee is Traffic Radio niet alleen betrouwbaar. Het klinkt met Rick van Velthuysen ook vertrouwd.”

Ga terug