Nieuws

Aftrap allereerste grote event na lockdown op New Business Radio!

Op New Business Radio vond op woensdagmorgen 1 juli om 00.00 uur de aftrap plaats van het allereerste grote event van Nederland na de lockdown. Vanuit de Kromhouthal in Amsterdam Noord werden de Cross Media Awards 2020 uitgereikt!


In de Kromhouthal werden, geheel volledig volgens de laatste veiligheidsprotocollen met betrekking tot COVID-19, de Cross Media Awards 2020 uitgereikt aan de inzenders van de beste crossmedia cases van het jaar. New Business Radio was er de gehele dag bij en deed live verslag! 

Organisatoren Bas Vlugt en Peter Wybenga: "Dit is het eerste grote netwerk event na de lockdown en de enige prijs in media- en marketingcommunicatie die sinds de lock-down doorgang vindt in een real live event. Wij weten vanuit het netwerk dat de behoefte om elkaar weer te zien en om te netwerken zeer groot is. We bevinden ons als industrie in een nieuwe tijd en mensen staan te popelen om met elkaar bij te praten en nieuwe ideeën uit te wisselen. Daarvoor zijn de Cross Media Awards 2020 een perfecte gelegenheid." 

Ga terug