Nieuws

Constantijn van Oranje opent Week van de Ondernemer

Van 15 tot en met 20 november stond de programmering van New Business Radio elke ochtend in het teken van de 24e Week van de Ondernemer. De opening van 'de Week' werd live in de studio gedaan door Constantijn van Oranje.


De prins, onder meer envoy bij Techleap en co-founder van StartupFest Europe, was op maandag 15 november twee uur lang co-host bij het live radio-programma van De Ondernemer op New Business Radio. Het programma werd gepresenteerd door Jelle Maasbach.

De de gehele week waren ondernemers te gast en werden de 25 genomineerden voor de Meest Inspirerende Ondernemer van het Jaar bekendgemaakt. 

Week van de Ondernemer
De Week van de Ondernemer wordt al ruim twintig jaar georganiseerd om, in het algemeen, ondernemerschap te stimuleren; het is uitgegroeid tot het grootste ondernemersevent van het land. Het wordt van maandag 16 tot en met vrijdag 20 november een bijzondere editie: tal van ondernemers en andere experts uit het bedrijfsleven stappen op het digitale podium om collega’s te adviseren, inspireren en de crisis door te helpen.

Ga terug