Nieuws

ALLsportsradio en schaatsteam IKO lanceren podcastserie

ALLsportsradio en schaatsteam IKO zijn gestart met de podcastserie 'Team IKO's Road to Beijing'. In de 12 delige podcastserie worden luisteraars op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom het team en wordt een uniek kijkje achter de schermen gegeven op weg naar de Olympische Spelen.

Lees verder

New Business Radio LIVE! vanaf het Cross Media Congres 2021

New Business Radio doet op dinsdag 14 september a.s. in een speciale uitzending live verslag van het Cross Media Congres 2021. Het congres, dat plaatsvindt in de Kromhouthal in Amsterdam, geeft podium aan tal van sprekers uit de wereld van media en marketingcommunicatie.

Lees verder

Sales toppers gezocht!

Ben je een aanpakker, word je blij van omzet scoren en ga jij een ambitieuze uitdaging niet uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

Geef je nu op voor onze workshop podcast maken!

Wat is de impact van een podcast? Welke kansen biedt dit voor je communicatiestrategie? En hoe breng ik op een goede manier mijn verhaal over het voetlicht? Met deze vragen ga jij aan de slag in De Radiofabriek tijdens de workshop zakelijk podcast maken!

Lees verder

Tom Staal met culinair programma ‘Doorskaveren’ op GoodLIFE Radio

Tom Staal is op op GoodLIFE Radio begonnen met het culinaire programma ‘Doorskaveren’. Maandelijks praat en proeft hij een uur lang samen met gasten uit de culinaire wereld.

Lees verder

Nieuwe podcastserie ‘Dromen over Topsport’

ALLsportsradio en matrassenleverancier M line komen in aanloop naar de Olympische Spelen vanaf maandag 5 juli met een speciale podcastreeks over het leven van topsporters. 

Lees verder

Nieuwe clubshow Supervovo op ZTACK

Op jongerenplatform ZTACK hoor je sinds kort iedere zaterdagavond de nieuwe clubshow 'Supervovo’. DJ Yoranty stoomt in het programma jongeren klaar voor een avondje uit.

Lees verder

Hiltermann Lease viert bijzondere mijlpaal met eigen radiostation

Hiltermann Lease vierde op vrijdag 18 juni op feestelijke wijze dat zij door de grens van 50.000 leasecontracten zijn gegroeid. Dit deden zij met het pop-up radiostation ‘Hiltermann Radio’.

Lees verder