Nieuws

Yacht Card strategisch partner Eileen

Yacht Card, dé voordeelkaart voor watersporters, is als strategische partner toegetreden tot het mobiliteitsconcept Eileen, je persoonlijke assistente voor onderweg. Hiervoor tekenden beide partijen deze week een overeenkomst.

Het snelgroeiende netwerk van Yacht Card biedt exclusief voordelen bij al ruim 240 bedrijven binnen het Nederlandse watersportaanbod, zoals jachthavens en verwante diensten op en rond het water waaronder reparatie en onderhoud van schepen, jachtverhuur, watersportopleidingen, watersportwinkels en horecadiensten aan het water. Iedere watersporter die in het bezit is van een Yacht Card kan voortaan ook gebruikmaken van de service van Eileen. De Yacht Card is inmiddels voorzien van het Eileen logo en een speciaal telefoonnummer, beschikbaar gesteld voor Yacht Card houders.

“De Yacht Card levert zo profijt op voor zowel gebruiker als acceptant. De Yacht Card draagt bij tot het verhogen van het watersportplezier en dat is in deze tijd een welkome aanvulling. De samenwerking met Eileen levert naast de huidige voordelen en enorme toegevoegde waarde en simpel, snel toegang tot informatie op een uiterst persoonlijke wijze”, aldus Henk van Egmond, Managing Director Yacht Card.

Ga terug