Nieuws

ZTACK opent als eerste nachtclub in Nederland!

Op zaterdag 25 september gingen de nieuwe Corona versoepelingen in. Geen 1,5 meter meer en uitgaan kan op vertoon van een QR-code. Alleen tussen 00:00 uur en 06:00 uur moet de horeca dicht zijn, volgens de nieuwe regels. Reden voor ZTACK om juist als eerste de nachtclub toch alvast te openen!

De ‘ZTACK Nachtclub’ was zaterdag 25 september om 00:00 uur voor iedereen toegankelijk op www.ztack.nl. Daan Prins beet op vrijdagavond om 23:00 uur al de spits af met de officiële countdown naar middernacht. Na middernacht presenteerden ook de overige ZTACK-ers deze speciale nachtuitzending tot 06:00 uur ’s ochtends. Met verrassende studiogasten, interviews en ieder uur was er een live set van ZTACK-DJ Yoranty.

Radiocoach Pierre Papa: “Bij ons jonge ZTACK-team heerst het verlangen naar eindelijk weer eens los gaan en dansen tot je erbij neervalt. Dat gevoel willden ze juist op de 25ste  graag delen met de luisteraar. De nachtclubs moeten gewoon weer open in Nederland en niet alleen in de avond. Het is bizar dat je tot middernacht dicht op of over elkaar mag schuren en daarna gillend naar huis moet gaan.”


Uitbreiding
Het jongerenplatform ZTACK, geïnitieerd door De Radiofabriek en Radiocoach Pierre Papa, werd het afgelopen jaar uitgebreid met verschillende nieuwe talenten.

ZTACK
Het jongerenplatform ZTACK werd op 1 januari 2019 gelanceerd vanuit het talentenprogramma The Radio Project. De Hilversumse mediabedrijven YPCA ‘De Radiofabriek’ en Radiocoach lieten hierbij een groep jonge multimedia talenten geheel zelfstandig bouwen aan het radiostation van de toekomst. Dit resulteerde in ZTACK!

ZTACK biedt jongeren content in de breedste zin van het woord. De focus ligt hierbij op audio content. Zo werden in korte tijd een non-stop radiostation, een live radioshow en speciale podcasts voor jongeren ontwikkeld.

Ga terug